Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer. Derfor beder vi jer om at bære mundbind når i kommer, og som på restautant skal mundbind også bæres når i bevæger jer rundt i klinikken.Klik her og læs mere Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer. Derfor beder vi jer om at bære mundbind når i kommer, og som på restautant skal mundbind også bæres når i bevæger jer rundt i klinikken. Klik her og læs mere

My cart (0)

Call
+45 22 95 54 51
Contact
kontakt@neglebar.dk
Store info

Tirsdag – Lørdag (efter aftale)

Søndag – Mandag (Lukket)

Directions

Sankt Peders Stræde 23
1453 København K

Sankt Peders Stræde 23
1453 København K

Tirsdag – Lørdag (efter aftale)

Søndag – Mandag (Lukket)

Persondatapolitik

FORBRUGERBESKYTTELSE
neglebar.dk følger de vejledninger der foreligger fra D-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Neglebar / Haand behandler og sikrer dine personoplysninger.

Neglebar / Haand behandler personoplysninger om dig, når du er kunde hos os, bestiller varer, deltager i konkurrencer, bestiller tider og på anden vis har aktiviteter på hjemmesiden eller anden elektronisk kommunikation med neglebar.dk
Vi indsamler og behandler følgende typer personoplysninger:
  • IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type, MAC-nummer (afhængig af udstyr) mv.
  • Færden rundt på hjemmesiden og umiddelbart før og efter besøget på n24store.dk Tidspunkter for og varighed af besøg på sider og undersider mv.  
  • Vi anvender cookies og indsamler jævnligt trafikoplysninger på hjemmesiden

DINE OPLYSNINGER
Dine oplysninger som indsamles på neglebar.dk, benyttes kun til de formål, som de er indtastet til. Oplysninger bruges kun til en overordnet analyse så du får den bedste oplevelse når du handler på neglebar.dk

DINE RETTIGHEDER
  • Du har til hver en tid ret at få indsigt i, hvilke personoplysninger Neglebar / Haand behandler om dig og har mulighed for at gøre indsigelse mod den måde vi håndtere dem. Du kan bede om at få dine data i udleveret i elektronisk format.
  • Du har ret til at få ajourført og korrigeret dine personoplysninger som Neglebar / Haand har registreret om dig
  • Du har retten til at ” blive glemt” (right to be forgotten). Ønsker du at få slettet dine personoplysningerne, vil alle de oplysninger som vi ikke pålagt at skulle gemme, blive slettet.
  • Har vi samtykke fra dig og du ønsker at tilbagetrække dette, betyder det at behandlingen af personoplysninger ophører og vi kun gemmer de oplysninger som ikke er pålagt os at gemme i henhold til lovgivningen.
  • Du har altid ret til at trække dit samtykke hvis du ikke længere ønsker vi benytter dine data til ovenstående.
PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@neglebar.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Dine oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

HVAD ER COOKIES?
Vores hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

HVIS DU IKKE KAN LIDE COOKIES
Så kan du selv ændre dette i indstillingerne i den browser som du anvender Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Instagram o.lign. Se evt. også denne liste:Hyppige tredjeparter ved digital annoncering